За нас

Основния предмет на дейност на фирмата е търговия с горива и петролни продукти на едро и дребно. За няколко месеца вече разполага със собствен транспорт – автоцистерни за светли горива и газ пропан-бутан (LPG).

Фирмата ни предлага доставки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Заявките изпратени по телефон, факс и електронна поща се обработват до 10 минути след получаването им. В POWER OIL TRADING сме изключително гъвкави в ценовата ни политика – ценообразуване и начини на плащане.Можем да изготвим оферта съобразена с конкретните нужди на всеки клиент – корпоративен или краен. Цените са ни едни от най-конкурентните на пазара, а качеството е гарантирано. Предлагаме и добавки към горивата произведени от IGOL (Франция).

За клиентите, които нямат собствена ведомствена бензиностанция, POWER OIL TRADING предлага проектиране, доставка, монтаж и узаконяване на модулна ведомствена бензиностанция за дизел. Това е една изключително изгодна оферта за крайни клиенти, които до скоро са зареждали във големите вериги бензиностанции. Възвръщаемостта на инвестицията във ведомствена модулна бензиностанция може да бъде и за по-малко от 6 месеца в зависимост от месечното потребление на клиента. Предлагаме бюджетен модел с механична колонка както и електронен модел с разпознаване на до 120 потребителя, нивомерна система и месечна статистика за всеки потребител. Резервоарите са двустенни и включват всичката необходима предпазна арматура – предпазни възвратни клапани, огнепреградители, вливна точка, клапан за отвеждане на пари, взривозащитено ел.табло с авариен бутон, пожарогасител прахов.

POWER OIL TRADING предлага на своите клиенти БЕЗПЛАТНИ МОДУЛНИ БЕНЗИНОСТАНЦИИ при сключване на договор за доставки с определни минимални месечни количества.